Anne-Mettes mørbradgryde

Ingredienser:

2 mørbrad
1 glas champignon (husk at gemme vandet)
1 pk. Bacon i tern
¼ liter fløde
½ dl. løg
Ketchup, stegemargarine, vand, salt, peber og kød&grill krydderi, kulør, jævner.

Fremgangsmåde:

  1. Rens og skær mørbraden ud.
  2. Tryk dem flade til små bøffer.
  3. Krydr stykkerne med salt, peber og kød&grill krydderi.
  4. Brun dem i en gryde med stegemargarine.
  5. Derefter tages de op af gryden og champignon, bacon og løg brunes af.
  6. Derefter kommer du champignon vand over.
  7. Fyld derefter glasset op med vand og kom det i gryden.
  8. Hæld ketchup og fløde i.
  9. Ryst derefter kartonen med vand og kom det i gryden.
  10. Kom mørbraden tilbage i gryden.
  11. Lad retten små simre i 1 ½.
  12. Tilsæt kulør og jævn sovsen.
  13. Der kan evt. tilsættes cocktailpølser.

Leave a Reply