Kyllingesalat med pærer og nødder

Til 4 personer.

Ingredienser:

1 salathoved
4 stk. kyllingebryst
25 g smør
3 pærer
2 dl hakkede nødder, alle slags nødder kan bruges. Her er brugt valnødder, hasselnødder, pistacier og mandler

Fremgangsmåde:

  1. Smørret smeltes på en pande.
  2. Kyllingebrysterne steges på begge sider til de er gennemstegte.
  3. Salaten skylles, halveres, kernehuset fjernes, og pæren skæres i tynde både.
  4. Nødderne hakkes groft.
  5. Kyllingebrysterne skæres i strimler.
  6. Det hele blandes i et stort fad.

Dressing

Ingredienser:

Saften fra 2 lime
2-3 spsk. flormelis
5 spsk. olie,

  1. Limesaft og flormelis røres godt sammen, indtil flormelissen er opløst.
  2. Olien tilsættes.
  3. Dressingen vendes rundt i salaten.
  4. Serveres med et lækkert flute til

Leave a Reply